Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Muziekfestivals - jazzfestivals nederland
Bomencentrumnederland
Bomencentrum nederland - welkom
http://www.bomencentrumnederland.nl
Janneerssonbigband
光ファツバーについての基礎知識. 光ファツバーについての基礎知識を詳しく解説していきます|
http://www.janneerssonbigband.com
Jazzbyduurstede
Jazz by duurstede | home
http://www.jazzbyduurstede.nl
Jazzfestivaldelft
Jazz festival delft 2011 18, 19 & 20 aug
http://www.jazzfestivaldelft.nl
Jazzinduketown
Jazz in duketown - 21, 22, 23, 24 mei 2010 | homepage
http://www.jazzinduketown.nl
Les Trois Jours
Les trois jours. les trois jours 2007, grand theatre groningen. de 17e editie van les trois jours doet opnieuw een greep uit de actuele europese jazz en brengt vier bijzondere trombonisten voor het voetlicht. les trois jours 2007 brengt dagelijks een uitschuifbaar menu van internationaal vermaarde trombonisten.
http://www.grand-theatre.nl/troisjours
Paulvankemenade
.:: paul van kemenade quintet ::
http://www.paulvankemenade.com
Gerelateerd
 • Oprichter hiphopcollectief A$AP Mob overleden
  A$AP Yams, de mede-oprichter van het New Yorkse hiphopcollectief A$AP Mob, is zondag overleden. De rapper is 26 jaar oud geworden. Details over de doodsoorzaak ontbreken nog.
 • Festival Kerspop dit jaar op De Meent
  BEUSICHEM - Muziekfestival Kerspop beleeft donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) de 4e editie op een nieuwe locatie: recreatiegebied De Meent in Beusichem.
 • Deel dit artikel via
  Het vierdaagse Le Guess Who? is een parel in de jaarlijkse festivalparade. Een popfestival waar niet zomaar wat toevallig beschikbare bandjes staan geprogrammeerd, maar waar iets bijzonders valt te beleven en waar de spanning in de popmuziek voelbaar is. De Volkskrant is erbij en houdt u op de hoogte. Over Bonnie 'Prince' Billie in de Rondazaal van TivoliVredenburg: 'Het wordt niet de magische avond waarop werd gehoopt.'
 • Festival met Burning Man-aspiraties in Spaarnwoude
  Nederland is een cultureel festival rijker. Op 16 mei wordt in Spaarnwoude de manifestatie Beyond georganiseerd, dat moet lijken op het Amerikaanse festival Burning Man.
 • Merlijn Theater speelt zonder subsidies, voor jong en oud
  VLAARDINGEN ? De Stadsgehoorzaal staat al een tijdje in het middelpunt van de belangstelling. Je zou bijna vergeten dat er op cultureel gebied nog meer te doen is in Vlaardingen, ook zonder subsidies. Zo staat er aan de Korhoenlaan 7 een klein maar alleraardigst theater waar regelmatig bijzondere dingen gebeuren. Directeur Jo Creemers is er al zo?n tweeneenhalf jaar bezig met het programmeren van evenementen als wereldmuziek maar ook eigen producties nemen een belangrijke plek...
 • Kanye West is hoofdact tijdens muziekfestival Glastonbury
  Kanye West sluit zaterdag 27 juni het meerdaagse festival Glastonbury af.
 • Vriendin Emile Ratelband vroeg om versnelde bodyscan
  Emile Ratelband voelde drie weken geleden ineens dat er iets niet goed was met zijn vriendin Gitta, die afgelopen weekend overleed. Gitta zou daarom gevraagd hebben om een versnelde bodyscan.
 • Madonna ergert zich aan kritiek op tongzoen Drake
  Queen of Pop Madonna (56) heeft via microblog Twitter haar ergernis geuit over de golf negatieve reacties ..., lees meer op Kanaal Show
 • 'Organisatie Glastonbury wil Adele als hoofdact'
  Adele is in gesprek met de organisatie van het Engelse festival Glastonbury. Het festival probeert de zangeres al jaren te strikken voor een optreden als hoofdartiest.